Elite Media – agentie de publicitate in Constanta

Full service advertising agency

Expunere Mercedes Citan si Honda Civic

Autoklass-Constanta-EliteMedia-6Oferte speciale pentru 2 marci  auto ale dealerului  Autoklass Constanta.
Mercedes Citan si Honda Civic expuse la Centrul Comercial Tom Constanta.

Companie cu traditie in domeniul auto – membra a Grupului Romstal, a deschis prima sucursala la Constanta in anul 1996, find urmata de orasele Sibiu si Bucuresti. In acest moment detine in portofoliu un numar de 7 sucursale, un loc aparte avandu-l cea din Bucuresti-Chitila care este cea mai mare din Romania.

Incepand din anul 2001, Autoklass a devenit centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz, in prezent fiind unul dintre centrele cu cea mai extinsa retea la nivel national, specializat in comercializarea autoturismelor si autovehiculelor comerciale usoare Mercedes-Benz , precum si oferirea de servicii post-vanzarea conform standardelor brandului reprezentat.

 

 

Expunere Hyundai I 30

Hyndai-i30-ElitMedia-4Hyundai  I 30 o alta marca auto ce va este prezentata pe galeria Centrului Comercial Tom Constanta.

Autoturismul  expus apartine dealer-ului Tiriac Auto din Constanta.

Tiriac Auto face parte din Grupul Tiriac Holdings, recunoscut pentru afacerile derulate in domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distributie si service auto, servicii de productie si întretinere ascensoare, servicii de paza si protectie etc.

Tiriac Auto detine cel mai vast portofoliu de marci auto de pe piata autohtona, reprezentand sase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piata: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford si Hyundai.

 

Mos Craciun a sosit la Doraly Mall!

Campanii-Craciun-EliteMedia-5In perioada Sarbatorilor de Iarna, Centrul Comercial Doraly Mall  s-a transformat intr-o lume de poveste, cu Mos Craciun, Craciunite, colinde….si multe…multe cadouri pentru cei mici.

Actiune ce s-a desfasurat  pe o perioada de 15 zile, timp in care Craciunitele  au anuntat ca Mos Craciun va sosi si va oferi cadouri tuturor copiilor.

Intr-un  perimetru amenajat in spiritul Sarbatorilor de Iarna, Mos Craciun sosea in fiecare seara cu sacul plin de cadouri pe care le inmana tuturor copiilor care spuneau o poezie sau un cantecel…sau care pur si simplu interactionau cu Mos Craciun.

In zilele de  23 si 24 decembrie, dupa terminarea sesiunii de impartit cadouri, s-a organizat seara de colinde, unde un cor  format din 5 persoane, a colindat tot publicul galeriei.

 

 

Proiect Kinder Surprise

Kinder-Surprise-EliteMedia-7Proiectul Kinder Surprise a fost implementat  si s-a desfasurat in parcarea Centrului Comercial Tom Constanta.

In interiorul structurii au fost amenajate mai multe jocuri interactive, campania fiind anuntat atat de promoterii instalati la intrarea in Centrul Comercial, cat si la raionul Kinder Surprise din interiorul hipermarketului Carrefour.

Campania s-a desfurat pe o perioda de 2 zile, timp in care copiii au beneficiat de fiverse cadouri si surprise.

 

 

Statui vii

statuie1

Campania Statuile Vii a facut parte din proiectul “ Week-end argintiu in Tom”.
Actorii, plasati in patru puncte vizibile, numai prin simpla lor prezenta, au animat si colorat intreaga atmosfera.
Interesul publicului a fost suscitat de prezenta acestor “Statui Vii”,  oamenii dorindu-si sa faca poze si sa interactioneze cu “Statuile”.

Actiunea a fost sustinuta si de magazinele de pe galeria Centrului Comercial Tom, care au definit o serie de produse la preturi speciale in acel week-end, produse ce au fost semnalizate la raft cu eticheta argintie.

De altfel, insasi “Statuile Vii” au oferit materiale promotionale din partea Centrului  Tom, vizitatorilor galeriei.

Statui vii, mini spectacole de pantomima, pliabile pentru orice tip de eveniment, pot servi drept comitet de primire la nunta dumneavoastra, intampinarea invitatilor unei petreceri private tematice, festival ori gala de orice gen, sau chiar in plina strada servind ca reclama pentru produsul dumneavoastra.

Statuile noastre sunt special concepute pentru a strain uimirea celor ce le privesc. Daca la petrecerea dumneavoastra se potrivesc statui vii ce imita bronzul sau argintul, avand drapajul tinutei vestimentare asemenea unei sculpturi, sau daca doriti statui vii care sa se potriveasca tematicii evenimentului, cautarea dumneavoastra la luat sfarsit deoarece numai la EliteMedia aveti un pachet complet unde vi se vor satisface atat dorintele dumneavoastra cat si a invitatilor.

CiteÅŸte mai mult...
 


 

sigla-mobilled KidsArena-Logo