Elite Media – agentie de publicitate in Constanta

Full service advertising agency

Statui vii

statuie1

Campania Statuile Vii a facut parte din proiectul “ Week-end argintiu in Tom”.
Actorii, plasati in patru puncte vizibile, numai prin simpla lor prezenta, au animat si colorat intreaga atmosfera.
Interesul publicului a fost suscitat de prezenta acestor “Statui Vii”,  oamenii dorindu-si sa faca poze si sa interactioneze cu “Statuile”.

Actiunea a fost sustinuta si de magazinele de pe galeria Centrului Comercial Tom, care au definit o serie de produse la preturi speciale in acel week-end, produse ce au fost semnalizate la raft cu eticheta argintie.

De altfel, insasi “Statuile Vii” au oferit materiale promotionale din partea Centrului  Tom, vizitatorilor galeriei.

Statui vii, mini spectacole de pantomima, pliabile pentru orice tip de eveniment, pot servi drept comitet de primire la nunta dumneavoastra, intampinarea invitatilor unei petreceri private tematice, festival ori gala de orice gen, sau chiar in plina strada servind ca reclama pentru produsul dumneavoastra.

Statuile noastre sunt special concepute pentru a strain uimirea celor ce le privesc. Daca la petrecerea dumneavoastra se potrivesc statui vii ce imita bronzul sau argintul, avand drapajul tinutei vestimentare asemenea unei sculpturi, sau daca doriti statui vii care sa se potriveasca tematicii evenimentului, cautarea dumneavoastra la luat sfarsit deoarece numai la EliteMedia aveti un pachet complet unde vi se vor satisface atat dorintele dumneavoastra cat si a invitatilor.

 

 

sigla-mobilled KidsArena-Logo