Elite Media – agentie de publicitate in Constanta

Full service advertising agency

Servicii Indoor

Publicitatea Indoor sau Indoor Advertising este o forma de publicitate indoor, ce se desfasoara in locatii inchise, cu trafic mare, si are scopul de a atrage atentia potentialilor clienti ce frecventeaza aceste spatii.

Societatea noastra va poate asigura spatii adecvate in centrele comerciale din Constanta si din tara pentru promovarea afacerii dvs. In prezent, firma noastra are contracte de colaborare cu centre comerciale din Bucuresti, Brasov si Constanta  Centrul Comercial Orhideea, Centrul Comercial Esplanada, Centrul Comercial Carrefour Brasov, Centrul Comercial Tom Constanta, Galeriile Real Constanta,Centrul Comercial City Park Mall Constanta.

Oferim spatii pentru expuneri auto pe galeria centrelor, pentru standuri de prezentare,  spatii pentru desfasurarea diverselor evenimente, campanii de flyering sau organizare de campanii speciale cu diverse ocazii: campanii de Sarbatori, Campanii Aniversare, Campanii cu diverse  tematici, etc.

De mare impact sunt si promovarile prin intermediul tablourilor click frame din galeriile comerciale, universitati sau din alte locatii gen toaletele restaurantelor, cafenelelor, pizzeriilor, pub-urilor.

Succesul campaniilor publicitare indoor, este acela ca sunt orientate pe target, iar mesajul campaniei ajunge imediat la consumatori.
Publicitatea indoor se bazeaza pe faptul ca, audienta care recepteaza mesajul il retine mai mult timp decat orice alt tip de audienta. Acest canal de publicitate indoor este eficient din punct de vedere al costurilor reduse raportate la impactul imediat.

Publicitatea indoor sau publicitatea neconventionala poate fi transmisa printr-o varietate de canale, in functie de targetul la care ne raportam.
Toate aceste suporturi publicitare vin sa sustina si sa completeze puternic misiunea si rolul acestor instrumente de publicitate indoor, informarea permanenta si completa a vizitatorilor care tranziteaza lunar aceste locatii in legatura cu evenimente, produse si servicii pe care acestia le cauta si le consuma cu regularitate.


Serviciile noastre

1 Expuneri auto pe galeria Centrelor Comerciale
2 Inchiriere locatii expuneri standuri promovare sau cu vanzare
3 Afisare reclama in tablouri click frame
4 Distributii flyere pe galerii comerciale
5 Organizare campanii de Sarbatori
6 Organizare campanii dedicate copiilor
7 Organizare campanii tematice

 

sigla-mobilled KidsArena-Logo